Samandağ, Asuman Müdüre emanet!

Hatay’da Antakya ve Defne İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yanısıra Hatay Silah Patlayıcıları Şube Müdürlüğü görevlerinde bulunan Asuman Karacık, Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Diyarbakır’ın Sur ilçesinden Hatay’a tayini çıktığında, tayininin durdurulması için ilçede imza kampanyası başlatılan ve halkla kurduğu bağla gündeme gelen Karacık, Hatay’ın tek kadın emniyet Müdürü olarak Samandağ’daki görevine başladı.

Samandağ’ın ilk, Hatay’ın tek kadın emniyet müdürü olarak Samandağ’da dün itibariyle göreve başlayan ve tebrik ziyaretlerini de kabul etmeye başlayan Karacık, Samandağ insanının yüksek eğitim seviyesine sahip, tarihi, kültürel ve doğal zenginliği olan bir ilçe olduğunu söyledi.

Kanunlar çerçevesinde bu görevi en iyi şekilde yapacağına inandığını sözlerine ekleyen Samandağ İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık “Kadın olarak bu mesleği isteyerek seçtim ve severek yapıyorum. Dürüst olduktan sonra aşamayacağınız hiçbir engel yoktur. Burada görev yapmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum” dedi.

.

Bir cevap yazın