‘Hatay, her alanda süper!’

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Hatay’da bulunduğu süre içinde yaptığı görüşmelerde vatandaşların nabzını tutuyor. CHP’nin olağan genel kurulu öncesi Arsuz ve İskenderun’da bir dizi ziyaretler yapan Topal, SÖZ Gazetesi’ni de ziyaret ederek gündemle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

SÖZ Gazetesi Sahibi Şehmus Aslan ile görüşen ve Hatay’daki çalışmalarını anlatan Milletvekili Serkan Topal, Hatay’ın gelişimi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Hatayspor’un ‘Süper Lig’e çıkmasını da değerlendiren Serkan Topal, takımın şampiyonluğunda emeği geçen yönetici, teknik kadro, futbolcular ve vefakâr taraftarlara teşekkür etti.

ORC Araştırma Şirketi tarafından yaptırılan ankette Akdeniz Bölgesi’ndeki milletvekilleri arasında en başarılı isimlerde 4’üncü ve Hatay’da birinci olmasına değinen Topal, “Gerçekten de çok çalışıyoruz” dedi.

Hatay’daki birlik ve beraberliğin önemine de dikkat çeken Milletvekili Serkan Topal, Hatay’ın her alanda ‘Süper’ olduğunu hatırlattı.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Anadolu Basını’nın tüm zorluklara rağmen görevini en iyi şekilde yapma gayretini sürdürdüğüne de vurgu yaptı.

Bir cevap yazın