Arsuz Taksi’de durak sıkıntısı!

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçe merkezinde kurulan ilk taksi durağını ziyaret edip, taksi şoförlerinin hatırını sordu ve sorunları yerinde dinledi.

İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Karakaş ve Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Nal’ın eşlik ettiği ziyarette, Kaymakam Sarı, turizm şehri olan Arsuz’a turkuaz renkli taksilerin ayrı bir renk kattığını belirterek, buna taksici esnafının nezaketi de eklendiğinde hem ilçeye, hem de gelen misafirlere yakışan hizmetin verileceğine inandığını söyledi.

Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden taksici esnafı, sorunlarını dile getirerek, çözülmesi konusunda Kaymakam Sarı’dan ricada bulundu.
Esnafın sorunları hakkında bilgiler aktaran taksici esnaflarından Şeref Keskin, durağın yeni kurulmasından dolayı yer ihtiyacı olduğunu belirterek, kulübelerinin olmamasından dolayı yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı, Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyesi temsilcileri ile taksici esnafı ile birlikte bir toplantı organize edilerek kendileri için en uygun yerin seçilmesi adına Kaymakam Sarı’dan destek isteyen Keskin, durağın trafiği engellemeyecek şekilde merkeze yerleştirilmesini talep etti.

Bir cevap yazın