İskenderun’da hep ‘Güneş’ açıyor!

İskenderun’da suçlulara adeta savaş açan İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, bu kez motosiklet hırsızlığına karışan şebekeyi çökerterek, başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

İlçe genelinde yaşanan motorsiklet hırsızlığını mercek altına alan Müdür Güneş, ekibiyle birlikte  birçok motosikleti çalarak tekrar sahiplerine satmaya kalkan şebekeyi takibe aldı.  Aralarında motosiklet satıcıları ve tamircilerinin de olduğu toplam 15 adrese baskın düzenleyen ekipler, 9 adet çalıntı, hacizli ve şase numaraları silinmiş motosiklet ele geçirdi.

Özellikle çalıntı motosikletleri ucuza aldıkları tespit edilen motorcuların iş yerlerine yapılan baskınlarda ruhsatsız ve şase numaraları silinmiş motorlara el konulurken, iş yerine ve sahibine de idari para cezası uygulandı.

Emniyet müdürü Nevzat Güneş’in koordinasyonunda, özellikle uyuşturucu ve terör gibi olaylarda kullanılacağı düşünülen çalıntı motosikletleri tek tek toplayan ekiplerin ilçede huzurun sağlanması noktasında ortaya koydukları başarı bir kez daha halkın takdirini topladı. Vatandaşları ve motosiklet satıcılarını çalıntı motosikletlere karşı uyaran İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, “Çalıntı olduğunu düşündüğünüz motosikletleri kesinlikle almayın. Değerinin çok altında satılan malzemelerde mutlaka bir sorun olduğunu unutmayın” dedi.

Bir cevap yazın