Babalar Günü’nün en anlamlı kareleri

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Babalar Günü dolayısıyla şehit babalarını ziyaret ederek, bu anlamlı günün maneviyatını paylaştı. Şehit J.Uzman Çavuş Mevlüt Küçük’ün babası Yusuf Küçük, Şehit Polis Memuru Mustafa Arslan’ın babası Mehmet Arslan ile Şehit J. Ulş. Er Veysel Akdi’nin babası Abdulkadir Akdi’in Babalar Günü’nü kutlayan Kaymakam Yönden, daha sonra Toprakkale Kaymakamlığı döneminde koruma memuru olarak görev ifa eden Polis Memuru Ahmet Gül’ün Denizciler Mahallesi’nde ikamet eden ailesine sürpriz ziyarette bulundu.

Aziz şehitlerin bizlere emaneti olan muhterem aileleri ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Kaymakam Yönden, herhangi bir istekleri yada ihtiyaçları olup olmadığı yönünde sohbet etti.

Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Kaymakam Yönden, “Bu özel ve anlamlı gün vesilesiyle; Kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti adına canlarını feda ederek şehadete intikal eden aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan siz muhterem babaları ve şehadete şahit olan kahraman gazilerimiz başta olmak üzere ailesi ve evlatlarına karşı müşfik ve merhamet sahibi olan, hayat tecrübeleriyle her daim yol gösterici olan tüm babalarımızın bu özel gününü en kalbi duygularımla kutluyor, ailelerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın