Hatayspor şampiyonluğa hazır!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen lige 19 Haziran’da İstanbulspor A.Ş. maçı ile deplasmanda başlayacak olan TFF 1. Lig Lideri Hatayspor’a maç öncesi bir kez daha COVID-19 testi yapıldı.

Futbolculara, teknik ekibe ve kulüp personeline yapılan test öncesi takımı antrenmanda ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, lig öncesi futbolculara moral verdi.

Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ender Yardımcı ve İbrahim Edhem Sunar’ın eşlik ettiği ziyarette, sporcuların idmanını izleyen Başkan Savaş, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’tan takım hakkında bilgiler aldı.

Herkesin takımı sahiplenmesinin takıma güç katacağını ifade eden Başkan Savaş, “Süper Lig yolunda son 6 haftaya girerken hafta sonu deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak olan Hatayspor’umuzu hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda ziyaret ettik. Takımımızda motivasyon üst düzeyde. İnançlı ve kararlı şekilde çalışmalar devam ediyor. O sene bu sene inşallah” derken, ‘Hatayspor birlikte güçlü’ kampanyasına destek çağrısında bulundu.

19 Haziran Cuma günü saat: 20.00’de Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda İstanbulspor A.Ş. ile karşı karşıya gelecek olan Hatayspor maçını Alper Çetin yönetecek.

Bir cevap yazın