Hatayspor için pamuk eller cebe!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, TFF 1. Lig Lideri Hatayspor için ‘Birlikte daha güçlü” sloganıyla başlatılan yardım kampanyası ile ilgili düzenlenen toplantıya başkanlık etti.

 Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, Vali Doğan’ın Hatayspor logolu maske taktığı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Hatayspor Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan’ın ise maskesiz olması dikkat çekti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatayspor’un süper lige çıkacağına inandığını belirterek, takıma Süper Lig yolunda başarılar diledi. Hatayspor’un başarılarının Hatay’ın başarısı olduğuna dikkat çeken Vali Doğan, tüm Hataylılar’ın Hatayspor’a sahip çıkacağına inandığını ifade etti.

Süper Lig yolunda son 6 haftaya girerken Hatayspor’a destek olmanın ve bu son virajı başarıyla atlatılmasına katkı sunmanın önemine değinen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise, “ Hatayspor için her türlü imkanı zorladık. Hepimiz taşın altına gövdemizi koyduk. Çok şükür şu anda Hatayspor, yıllardır hasretini çektiği Süper Ligin eşiğindeyiz. Üçüncü takımla aramızda 7 puan fark var. Yanlış yapmazsak normal şartlarda inşallah bu sene doğrudan ipi göğüsleme şansımız çok yüksek. Ve bu aşamaya kadar gerçekten de Sayın Valimiz başta olmak üzere Hatay’da özellikle iş dünyası ve Hatayspor seyircisi bu işe gönül verdi. İşadamı Recep Atakaş’tan Sayın Valimizin ve benim isteğimiz oldu. Kendisinin böyle bir talebi yoktu ama, ‘Siz istiyorsanız Hatayspor için katkı sağlarım’ dedi. Biz kiraladıktan sonra oranın adını, takıma 3 milyon katkı sağlayan Recep Atakaş’ın adını vereceğiz ve 10 yıllık süre içerisinde Recep Beyin ismi o statta yaşayacak” dedi.
Hatayspor Kulübü Başkan Vekili Aydın Toksöz de, bağış kampanyasına katkı sağlayacak herkese teşekkür ederek, takımın cuma günü oynayacağı İstanbulspor maçından galibiyetle dönmesini diledi.
Kampanyaya destek vermek isteyenlerin, Hatayspor Kulübü Derneği’nin QNB Finansbank “TR31 0011 1000 0000 0083 0026 56”, Denizbank “TR02 0013 4000 0168 5749 4000 04” IBAN nolu hesabına bağışta bulunabileceği bildirildi.

Bir cevap yazın