Arsuz Jandarması’na özel konuklar

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçe gazileri ile birlikte Jandarma Teşkilatı’nın 181’nci kuruluş yıl dönümü sebebiyle Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Karakaş tarafından karşılanan Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyet, jandarma personelleri ile sohbet ederek, halkın huzur ve güvenliği için çalışan kanun ordusuna kazasız, belasız, sağlık ve huzur içerisinde nice seneler ve başarılı görevler dileklerini sundu. Kaymakam Musa Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Karakaş ve tüm teşkilat mensuplarını özverili çalışmalarından dolayı kutlarken, Jandarma Teşkilatı’nın halka hizmet sunmak adına son yıllarda katettiği mesafenin üzerine çıktığını belirterek, komutanlık nezdindeki tüm jandarma teşkilat mensuplarının kuruluş yıldönümünü kutladı.

Gazileri ile birlikte de anıların da tazelendiği buluşmada, Kaymakam Sarı temmuz ayı içerisinde Samandağ – Arsuz Yolu ile birlikte açılışı yapılacak olan, daha önce kapatılmış olan Kale Mahallesi Jandarma Karakol Komutanlığı’nın teşkilatın gücüne güç katacağını da ifade etti.

Bir cevap yazın