Sevdikleriniz için…

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ramazan Bayramı dolayısıyla 81 ilde uygulanan sokağa çıkma yasağına hassasiyetle uyan ilçe halkına teşekkür etti. 

Normal günlerde İskenderun’un en kalabalık ana arterlerinin bomboş olduğu ve  yasak boyunca sessizliğin hakim olduğu ilçede, kurallara uyan İskedenderunlulara teşekkür eden Kaymakam Yönden ve Başkan Tosyalı, gece itibariyle yasağın bitmesine rağmen vatandaşlara rehavete kapılmadan ‘Lütfen kendini düşünmüyorsan, eşini düşün, kardeşini düşün, çocuğunu düşün evde kal!’ çağrısı yaptı.

YASAKLARIN ACISINI ÇIKARMAYIN!

Evde kalmanın önem ve önceliğine bir kez daha dikkat çeken İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ‘Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri ile Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla ve İçişleri Bakanlığı’nın koordinasyonuyla 81 İl de 22 Mayıs 2020 Cuma saat: 24.00 ile 26 Mayıs 2020 Salı günü saat: 24.00 arasında uygulanan “Sokağa Çıkma Kısıtlaması” bugün saat: 24.00 itibariyle sona erecektir. Lakin, bu zaman zarfında evde kalmanın önem ve önceliğine bir kez daha dikkat çekiyor, ayrıca “Sokağa Çıkma Kısıtlaması” nın sona ermesinin ardından yasakların acısını çıkarırcasına yada kutlama yaparcasına sokaklara çıkılmaması ve sosyal izalasyon, sosyal mesafe, kişisel temizlik, maske ve eldiven kullanımı titizlik ve kararlılıkla devam ettirilmesini önemle rica ediyoruz. Devletimiz, her şartta ve her koşulda sizler için seferber olmuşken, sizde sevdikleriniz ve bizler için evinizde kalınız. Lütfen, zorunlu hal dışında evinizden ayrılmayınız” dedi.

‘UYUM, ÖZEN VE DUYARLILIĞA TEŞEKKÜR’

İskenderun’da sokağa çıkma yasağına vatandaşların tam anlamıyla uyduğunu söyleyen Başkan Tosyalı, “Değerli İskenderunlular; Koronavirüs ile mücadele kapsamında hep birlikte verdiğimiz bu mücadelenin bir unsuru olarak devletimiz tarafından Ramazan Bayramı süresince uygulanan sokağa çıkma yasağı 24.00 itibariyle sona eriyor. Tedbirlerin hedefe uygun yürümesi yönlü gösterilen; uyum, özen ve duyarlılık için bir kez daha tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın