Gönüllere mesafe yok! İyi bayramlar

Hatay Valisi Rahmi Doğan,  Ramazan Bayramı dolayısıyla bir yayınladığı mesajda, bayramın pandemi dolayısıyla bayram ziyaretleri gerçekleştirememenin, sevdiklerimizle bayramlaşıp büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpememenin burukluğu içerisinde kutlandığını söyledi.

Zor günleri halkın gösterdiği gayret ve sabırla, dayanışma içinde hep birlikte geride bırakacaklarını da vurgulayan Vali Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Derin bir manevi iklimi, huzur ve kardeşlik ortamını idrak ettiğimiz Ramazan ayının ardından, mübarek Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu Ramazan Bayramını, tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler nedeniyle bayram ziyaretlerini gerçekleştirememenin, sevdiklerimizle bayramlaşıp büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpememenin burukluğu içerisinde idrak edeceğiz.

İnanıyorum ki bu zor günleri gösterdiğiniz gayret ve sabırla, dayanışma içinde hep birlikte geride bırakacağız. Fakat şu an kontrollü sosyal hayat zamanı… Şimdi maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet etme zamanı… O nedenle riski en aza indirmek için tedbirli ve temkinli davranmaya devam edelim.

Gönüllere mesafenin olmadığını, gönül birliğimizin her daim baki olduğunu hatırlatarak değerli Hataylı hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Bir cevap yazın