Arsuz’a bir daha böyle kaymakam gelmez!

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçenin çehresini değiştirdiği Rhosus Antik Kent Projesi’ni Ramazan Bayramı kutlama mesajıyla evlere ve işyerlerine taşıdı. İlçenin en önemli tarihi ve kültürel mirasını yeniden canlandırarak iz bırakacak bir çalışmaya imza atan Kaymakam Sarı, Antik Kenti mermere işlettiği magnetlere iliştirdiği bayram mesajıyla hem bayram kutlamasını özel bir hediyeyle taçlandırdı, hem kentin tanıtımı için atağa geçti, hem de Arsuzluların gönlünde daha da özel bir yer edindi.

 Özel olarak hazırlanan kese zarfı içerisine yerleştirilen ve evleri ve işyerlerini süsleyecek olan magnetlerin taşıdığı fotoğrafların yeraldığı Rhosus Antik Kent, Arsuz’un sembolü olurken,  Kaymakam Sarı Uluçınar Mahallesi’ne de ayrı bir değer kazandırdı.

Magnetlerin üzerinde ayrıca ‘Rhosus Antik Kent Merkezi Arsuz’ yazısı ile birlikte, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın  “Sağlıklı, huzurlu ve keyifli günlerde Hatay’ın vitrini ve ortak noktası Arsuz’da buluşmak dileğiyle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ederim” şeklindeki bayram mesajı yeraldı.

Bir cevap yazın