Vali Doğan’dan sağlık çalışanlarına teşekkür

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ile birlikte Covid-19 ile mücadele ve ilimizde alınan sağlık tedbirleri ile ilgili durum değerlendirmesinde bulundu.
Valilik Makamında gerçekleşen kabulde Vali Doğan, Dr. Hambolat ile Çin Halk Cumhuriyeti’nin Wuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve (WHO) Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen Korona Virüsü (Covid-19) ile mücadele kapsamında ilimizde alınan sağlık tedbirleriyle ilgili değerlendirme yaptı.

Vali Doğan, salgınla mücadele de alınan tedbirlere uyulması ve evde kalınmanın önemini vurgulayarak  “Risk grubunda olan 65 yaş üstü büyüklerimiz ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızda daha etkili olan virüsün, kötü sonuçlar doğramaması için daha dikkatli olmalıyız. Hijyene dikkat edilmesi noktasında özellikle vatandaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Başhekiminden, doktor, hemşire ve temizlik görevlisine kadar her türlü tehlikeyi göze alarak görevleri başında fedakârca, mesai mefhumu gözetmeksizin, özverili ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bu süreci birlikte sabırla atlatacağımıza inancım tam” dedi.

Bir cevap yazın