Şehit Buluş’un ailesine taziye ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil ile birlikte Resulayn’da PKK/PYD terör örgütü mensuplarınca yapılan bombalı saldırı sonucu şehit olan Kırıkhanlı Jandarma Uzman Onbaşı Beyazıt Bestami Buluş’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kırıkhan İlçesi Barboros Mahallesi’nde bulunan şehidin baba evinde gerçekleşen taziye  ziyaretinde,  Bakan Yardımcısı Erdil ve Vali Doğan’a Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel ile Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu da eşlik etti.

Şehit Buluş’un ruhuna ithafen tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunup, dua edilmesinin ardından Vali Doğan, yaptığı konuşmada, “Bu milletin bağrından çıkan vatan evladı, gece gündüz, yağmur çamur demeden hem yurt içi hem yurt dışında ülkemizin güvenliği, huzuru, özgürlüğü, herkesin inancını, düşüncesini yaşayabilmesi için büyük bir kahramanlık ve fedakârlıkla görev yaparken, şehadete eren Beyazıt Bestami Buluş kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimizin muhterem ailesi, yakınları ve silah arkadaşları başsağlığı diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın