Tosyalı Holdingi omuzlayan demir yürekli kadınlar

Tosyalı Holding’in çelik gibi sağlam yürekli kadınları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak hazırladıkları videoda, önemli mesajlar verdi.

Hem iş hayatına, hem aileye, hem de ekonomiye sundukları katkıyla kadınların gücüne dikkat çekilen videoda, Tosyalı Holding’in farklı fabrikalarında ve şantiyelerinde işini tutkuyla yapan kadınlar başrolde yeraldı.

Üretimden, planlamaya, mühendislikten, satışa kadar şirketin her kademesinde, en zorlu alanlarda bile omuz omuza çalışarak fabrikanın gücüne güç katan kadınlar, “Kadın olmak demek anne olmak, eş olmak demek, gelecek nesilleri yetiştirmek demektir. Kadın bir öğretmendir, doktordur, pilottur, mühendistir, Kadın kırılır, incinir ama kendi kendini kendisi tamir eder. Kadın güçlüdür” mesajıyla, tüm kadınların yüreklerine dokunmayı başardı.

‘Tosyalı’da kadın olmak çok güzel bir durum” diyen güçlü kadınlardan kadın olmanın anlamı ve hemcinslerine verdikleri mesajlar şöyle:

Marka ve Teşvik Müdürü Ebru Varçın Köse: “Kadın olmak değişimin ve dönüşümün öncüsü olmak asla vazgeçmemek, pes etmemek, daima kendiniz için de geleceğiniz için de ayakta durmak demektir.”

Yurtdışı Satış Uzman Yardımcısı Zainab Assadi: “Faslıyım ama şuanda Türkiye’de Tosyalı Holding’de çalışıyorum. 21. Yüzyılda kadın olmak zor. Çünkü kadınlar çalışmak zorunda, ailesiyle ilgilenmek zorunda, çocuklarına bakmak zorunda. Ama kadınların her zorluğun üstesinden geleceğine inancım tam.”

Ar-Ge Mühendisi Özlem Köybaşı: “Bence biz hayatımızın her noktasında şunu taşıyabiliyoruz; Adalet, merhamet ve gücü hep bir arada bulundurabiliyoruz.”

Planlama Mühendisi Sevim Çırpan: “Çalışma hayatının tabiî ki zorlukları var. Ne kadar zorlukla karşılaşırlarsa karşılaşsınlar kadınlardan vazgeçmemelerini istiyorum.”

Kurumsal ve İhracat Satış Müdürü Derya Yaluk Yaşar: “Kadınların mücadele ettikleri takdirde, pes etmedikleri takdirde başaramayacakları bir şey olmadığını düşünüyorum.”

Strateji ve İş Geliştirme Şefi Burçin Ejderoğlu: “Ben kadınların hem ürettiği hem yönettiği bir toplumda yaşamak isterdim. Çünkü kadınlar çok büyük ahlak savaşı veriyor. Emek savaşı veriyorlar. Etik savaşı veriyorlar. Buna rağmen dünyayı güzelleştirmek için de yine kadınlar çabalıyor.”

Enerji Satış Müdürü Elif Toz: “Çalışmaktan vazgeçmesinler. Birey olarak var olma mücadelelerini mutlaka sürdürsünler.”

Nurcan Yılmaz: “Ben sektörde ilk kadındım. İnisiyatif alsınlar, işlerini severek yapsınlar, çalışsınlar. Sevdikleri işi yapsınlar.”       

Bir cevap yazın