Şefik Çirkin’in uyarılarını dikkatle izleyin!

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, göreve seçildiği günden itibaren siyasi birikimini Hatay’ın geleceği için değerlendiriyor. Uzun yıllar siyaset yapan ve bir dönem de milletvekilliği görevini yerine getiren Şefik Çirkin, Hatay’ın en önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekerken, Türkiye ile Suriye arasında yaşanan gergin günlerde çok önemli uyarılarıyla gündem oldu.

Hatay’daki birlik ve beraberliğin korunması yönündeki çalışmalarıyla vatandaşların gönlünde yer alan İYİ Parti Hatay il Başkanı Şefik Çirkin, tüm konuşmalarında özellikle bu konuya vurgu yapıyor.

Son zamanlarda kamuoyunda dillendirilen ‘İdlib düşerse, Hatay düşer’ söyleminin çok tehlikeli olduğunu hatırlatan Çirkin, “Siyaset kurumu, boşboğazlık yapacak yer değildir!” sözleriyle uyarıda bulunmuştu.

Böyle bir söylemin doğru olmadığını hatırlatan ve politikacıları dikkatli konuşmaya davet eden Şefik Çirkin, “Hatay bu kadar önemliyse, 500 bin Suriyeli’nin ne işi var Hatay’da? Hatay, taraftar bulmak adına istismar edilmeyecek ve edilmesi çok tehlikeli bir vilayettir” vurgusuyla da hayati bir noktayı gündeme taşımıştı.

Bir cevap yazın