‘Yiğitlerimizin mekanı cennet, makamı âli olsun’

İdlip’teki 33 silah arkadaşıyla birlikte şehit düşen Astsubay Muhammed Ali Özer’in ruhuna ithafen İskenderun’daki Baba evinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Modern Evler Mahallesi 309 Sokak No: 72 Büşra Apartmanı önünde ikindi namazına müteakip gerçekleştirilen mevlit programına Hatay Milletvekilleri H. Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, askeri ve sivil erkan, siyasiler, belediye meclis üyelerdi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İskenderun Müftüsü Osman Şekerci’nin yönetiminde gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programında başta Ali Özer olmak üzere bütün şehitlerimize dualar edildi.        

“ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN”

Protokol üyeleri ailenin acısını paylaşırken, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “Kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve aziz milletimizin selameti için şehadete intikal eden aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet niyaz ederken, kederli aileleri başta olmak üzere, TSK teşkilatı, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı dileriz” dedi.

Milletvekili Abdulkadir Özel de kahraman Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dilerken, “Emanetleri emanetimiz olan yiğidimizin mekanı cennet, makamı âli olsun. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

Bir cevap yazın