Kulaçlar, ‘Barış’ için atıldı!

2007 yılında yaşamını yitiren yüzme antrenörü Barış Yeşilçimen’i anmak adına, geleneksel hale getirilen ’12’nci Barış Yeşilçimen’i Anma Yüzme Müsabakası’ İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapıldı.

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,  İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen müsabakada yöneticiler, kulüpler, sporcuların aileleri ve sevenleri hazır bulundu.

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü ve Hatay Gençlik İhtisas Spor Kulübünün katılımıyla, 120 sporcunun mücadele ettiği müsabakalara velilerin ilgisi de oldukça yoğundu. Yüzücülerin kıyasıya mücadelelerinin sahne olduğu yarışmalarda yüzücüler kadar aileleri de heyecanlıydı.

Müsabakaların ardından değerlendirmede bulunan İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, “Yaşadığı süre boyunca spora hizmet etmeye çalışan antrenör arkadaşımız Barış Yeşilçimen’in anısına küçükler yüzme yarışları düzenledik. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz anma etkinliğimize bu yılda yoğun katılım oldu. Hem çocuklarımız içinde ayrı bir heyecan olurken, bizlerde elimizden geldiğince antrenörümüze olan vefa borcumuzu bu tip organizasyonlarla ödemeye çalışarak ismini yaşatıyoruz. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından Gündel, yarışmaların sonunda ve Hatay Gençlik İhtisas Spor Kulübü sporcularına madalyalarını takdim etti.

Bir cevap yazın