Toprak olmasın can olsun!

İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü, PTT Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde, “Toprak olmasın Can olsun” sloganıyla PTT İskenderun Şubesi’nde organ bağışı standı kurdu. PTT’de görevli personele ve PTT’ye gelen vatandaşlara organ bağışının önemi hakkında bilgi veren ekipler, organ bağışı bekleyen hastalara umut olmak için bağışçı olmak isteyen vatandaşların da kayıtlarını yaptı.

Türkiye’de birçok hastanın organ nakli beklediğini bildiklerini ve bu hastalara ve ailelerine destek ve umut olmak amacıyla kampanyaya gönüllü olarak katıldıklarını belirten PTT çalışanları, herkese bağışçı olmaları için çağrıda bulundu.

Organ bağışına gönüllü destek veren PTT çalışanlarına teşekkür eden İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü Ekipleri de, “Başta İskenderun PTT Merkez Müdürümüz Latif Sezer olmak üzere standımıza ilgi gösterip organ bağışında bulunan tüm PTT Personellerine ilgilerinden dolayı Sağlık Bakanlığı İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın