Başın sağolsun Hatay! Başın sağolsun Antep!

İdlib’de bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri personeline yönelik yapılan hava saldırısı sonucunda şehit düşen Samandağlı hemşehrimiz Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları ile Gaziantepli Tankçı Söz. Er Mustafa Ertürk’ün şehadet haberi ailelerine ulaştı.

Şehit Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları’nın  ailesine şehadet haberi İzmir’de ulaştırıldı. Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ve askeri yetkililer, ilçede şehidin amcası Firuz Fırıncıoğulları’nın evine gelerek burada bulanan baba Remzi Fırıncıoğulları’na acı haberi verdi.

Şehidin yakınlarını askeri yetkililer ile mahalle sakinleri teselli etti. Şehit Fırıncıoğulları’nın amcasının bulunduğu eve ve sokağına Türk bayrakları asıldı. Bekar olan şehit Fırıncıoğulları’nın Samandağı ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Şehidin ailesinin Narlıdere ilçesinde ikamet ettiği, baba Remzi Fırıncıoğulları’nın ziyaret için ağabeyine geldiği, anne Münteha Fırıncıoğulları’nın ise Bursa’da bulunduğu öğrenildi.

Gaziantep’te da yas var!

Şehit olan askerlerden Tankçı Sözleşmeli Er Mustafa Ertürk’ün (25) Gaziantep İstiklal Mahallesi’nde oturan babası Osman Ertürk ve annesi Hatice Ertürk’e, askeri yetkililer ve sağlık ekiplerince verildi. Acı haberi alan Ertürk ailesi, gözyaşlarına boğuldu. Haberi alan aile yakınları ve komşular ise eve taziye ziyaretinde bulundu. Bekar olduğu öğrenilen Şehit Mustafa Ertürk’ün cenazesinin, Gaziantep’te toprağa verileceği öğrenildi.

Bir cevap yazın