Bu atölye, tüm okullarda olmalı!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bünyesinde oluşturulan ve öğrencileri düşünmeye, tasarlamaya ve üretmeye teşvik edecek olan ‘Tasarım ve Beceri Atölyesi’nin açılışını gerçekleştirdi.

İskenderun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda düzenlenen açılışa Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve şube müdürleri, Okul Müdürü Mustafa Asıl, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş, okul idarecileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Katılımcılarlı birlikte açılış kurdelesini kesen Kaymakam İskender Yönden, daha sonra sınıfları tek tek ziyaret ederek, geleceğin dâhileri çocuklarla sohbet ederek, onların çalışmalarını yakından inceledi.

Öğrencilerin düşüncelerini gerçeğe dönüştürdüğü ve birbirinden değişik tasarımların da görücüye çıktığı atölyenin İskenderun’da açılmasından memnuniyet duyduğunu söyleyen Kaymakam Yönden, atölyenin hem uygulamalı eğitimle öğrencileri hayata hazırladığını, hem de yetenekleri keşfederek, doğru meslek seçimine de katkı sunacağını ifade etti.

Bir cevap yazın