Başkan Tosyalı, belediyeler arası işbirliğinde rakipsiz!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Slovenya Cumhuriyeti Büyükelçiliği tarafından DEİK başkanlığında düzenlenen İş Forumu’na katılmak için gittiği İstanbul’un ardından, Samsun’a geçti.

İş forumunda, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Slovenya Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanı Miro Cerar ile bir araya gelen Başkan Tosyalı, iki ülke arasındaki Sosyal, Kültürel, Ekonomik münasebetlerin arttırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulunmanın yanısıra, İskenderun’da yapmayı planladığı hizmetlerin istişaresini yaptı.

Daha sonra, Samsun Valisi Osman Kaymak, Vali Yardımcısi Hasan Öztürk, Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılınç, İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ı ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, barış ve hoşgörü kenti İskenderun’un yanısıra planlanan ve yürütülen çalışmalar hakkında genel bilgiler verdiği görüşmelerin ardından, Bafra Şehir Stadı, Rekreasyon alanı düzenlemeleri ve sosyal alanlarda incelemelerde bulundu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçeye hizmet kazandırma anlamında belediyeler arasındaki işbirliğinin önemine dikkat çekerek, “Sıcak karşılamaları, göstermiş oldukları yakın ilgi ve konukseverliğinden dolayı Sayın Valimiz başka olmak üzere herkese teşekkür ederim. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek adına istişarelerimizi sürdüreceğiz” mesajını verdi.

Bir cevap yazın