Gönül rahatlığıyla alışveriş için zabıta denetimde

İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri, halk sağlığı kapsamında semt pazarlarında, pazarcı esnafı ve pazar yerlerini denetledi. Vatandaşların alışverişlerini daha rahat ve güvenilir bir ortamda yapabilmelerini amaçlayan zabıta ekipleri, tartı, ürün ve etiket kontrollerinin yanısıra, meyve ve sebze tezgâhlarını da tek tek kontrol etti.

Denetimler sırasında göstermiş oldukları detaylı ve titiz çalışmalarından dolayı zabıta ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, pazar yerlerinde denetimlerin sürekli devam etmesini talep etti.

Pazar yerlerinin denetimi ve halka satılan temel gıda maddelerinin halk sağlığını tehdit etmeyecek şekilde olması konusunda son derece hassas olduklarını belirten Belediye başkanı Fatih Tosyalı, “Önceliğimiz halkın sağlığı ve güvenli alışveriş yapabilmesidir. Vatandaşlarımıza uygun bir şekilde gıda satışının sağlanması bizim önceliklerimiz arasındadır. Halkımıza ulaşacak ürünlerin sağlıklı olması, uygun koşullarda vatandaşlarımız mağdur edilmeden satılması çok önemli bir konudur. Biz bu alanda düzenli olarak denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşın güvenilir alışveriş yapmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı içinde olsunlar” dedi.

Bir cevap yazın