CHP Arsuz’da gençlerin ‘Keskin’ çıkışı!

CHP Arsuz İlçe Gençlik Kolları’nda yaşanan 3. Olağan kongre heyecanı sonrası, başkanlığa Mehmet Keskin getirildi. CHP’li gençlerin,  tek liste halinde yeni başkanını seçmek için ilçe başkanlığı binasında sandık başına gittiği kongrenin ardından, görev süresini tamamlayan mevcut başkan Süleyman Devrim, bayrağı yeni başkan Mehmet Keskin’e devretti.

Gençlere hitaben yaptığı konuşmada, kente ve ülkeye hizmetin bir görev ile sınırlı olmadığı mesajını veren Süleyman Devrim, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün iki emanetinden biri, çok büyük bir gelenek olan ve 10 Aralık 2017’den bu yana şerefle taşıdığım Arsuz Gençlik Örgütü Başkanlığını yaptığım yuvamız Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki başkanlık görevim bugün itibariyle sonlanmış bulunmaktadır. İki yıllık dönemde, yol arkadaşlarım ile birlikte CHP’ye gönül vermiş herkes gibi vatanımıza olan sevgimiz ve sorumluluğumuzu düşünerek “Gençlik kolları partimizin yan gücü değil, öz gücüdür” anlayışıyla çalıştık. Bu anlayışla Cumhuriyet Halk Partisinin her zaman öz gücü olduğuna inandığım, cefakar, vefakar gençlik örgütüme, bizimle beraber yol yürüyen, elini taşın altına koyan, okulundan, işinden, evinden feragat eden yol arkadaşlarıma ve tüm örgütümüze teşekkür ederim. Gençlik kolları başkanlığı görevine yeni seçilen yoldaşım Mehmet Keskin’i ve yönetimini kutluyor, bayrağı kendisine devretmekten onur duyuyorum. Bu vesileyle bizlerden önce görev yapan kurucu gençlik örgütü başkanımız Mustafa Gökpınar’a ve önceki dönem başkanımız Taner Kırılmış’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Gençlik Kolları kongresinin Arsuzumuza ve partimize hayırlı olmasını diliyor, iktidar mücadelesini tamamlamak için her zaman çalışmalarımıza devam edeceğimizi beyan ediyorum” dedi.

‘Gelecek biziz’

Görevi devralan CHP Arsuz İlçe Gençlik Kolları’nın yeni başkanı Mehmet Keskin de, kongreye katılarak, gençlerin gücüne güç katan herkese teşekkür ederek, “Arsuz’umuzun birliği ve beraberliği için genç arkadaşlarımız ile birlikte mücadelede daha ön saflarda yürümek adına bir yola çıktık. ‘Gelecek biziz’ sloganıyla bu yolda biz gençler olarak karar alıp, kardeşçe yürümeye kararlıyız. Değerli örgütümüzün de desteğiyle hep birlikte Atatürk’ün ışığında Arsuz siyasetinde biz gençler de varız” diyerek, Süleyman Devrim başta olmak üzere, daha önce görev yapan bütün başkanlara teşekkür etti.

Kongrede, gençleri Arsuz Belediye Meclis Üyeleri Kamil Bülent Keskin ile Hamdan Demirkan da yalnız bırakmadı.

Bir cevap yazın