İskenderun Belediyesi’ne bakanlıktan hibe

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, temiz bir çevre hedefiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yapmış olduğu başvuru sonucu hibe edilen 730 adet çöp konteynerinin çeşitli nedenlerle tahrip olan konteynerlerle değiştirileceğini söyledi.

İhtiyaç duyulan bölgelere ve mahallelere yerleştirilmek üzere yeni çöp konteynerinin teslim alındığını söyleyen Başkan Tosyalı, atıkların daha düzenli bir şekilde toplanması ve çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Daha temiz bir İskenderun için çaba harcayan temizlik işleri müdürlüğü personeliyle değerlendirme yapan Başkan Tosyalı, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yapmış olduğumuz ziyaretin ve girişimlerimizin ardından belediyemize hibe edilen 730 adet çöp konteynerleri Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından teslim alındı. İhtiyaç duyulan bölgelere ve çeşitli nedenlerle yıpranmış olan çöp konteynerlerinin yerine yenilerini yerleştireceğiz. Daha temiz, daha sağlıklı bir İskenderun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bir cevap yazın