Türk-Japon işbirliğine ‘Tosyalı’ imzası!

Türkiye ile Japonya arasında yapılan ekonomik işbirliğine katkıları her geçen gün daha da artan Dış Ekonomik İşbirliği Kurulu (DEİK) Türkiye – Japonya İş Konseyi Başkanı Şerif Tosyalı onuruna Japon Büyükelçiliği’nde resepsiyon düzenlendi. Sadece ekonomik işbirliği değil, Türk-Japon dostluğunun gelişmesinde de önemli rol oynayan Tosyalı Holding İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı, Konsey başkanlığı görevini başarıyla sürdürüyor.

Bugün saat 12.00’de Japonya Büyükelçiliği’nde düzenlenen resepsiyon davetini Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima yaptı.

Türkiye ile Japonya arasındaki ekonomik ve dostluk girişimlerini desteklediklerini her fırsatta dile getiren Türkiye-Japonya İş Konseyi Başkanı Şerif Tosyalı güçlü ortaklıklar kurmaya devam edeceklerini söyledi.

Japonya Büyükelçiliği’nin bu anlamlı ve nazik davetlerine de teşekkür eden Başkan Şerif Tosyalı, “Bu dostluk her geçen gün daha da artacaktır” dedi.

Japon Büyükelçiliği Residansında Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima’nın ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona  DEİK Başkanı Nail Olpak, Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Çalık Holding Yönetim Ahmet Çalık, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Belediye Meclis Üyesi Erdem Ünlü Çetinkaya ile Hatay’ın yanısıra Türkiye’nin bir çok ilinden iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Bir cevap yazın