Vali Doğan’dan öğrencilere tatil uyarısı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Fen Lisesi’nde düzenlenen 2019-2020 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi karne dağıtım töreninde öğrenci ve velilerin heyecanına ortak oldu.

Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, ilgili kurum müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldığı törende karneleri dağıtan Vali Doğan, öğrencileri tebrik ederek, yarıyıl tatilini verimli bir şekilde geçirmeleri konusunda uyardı.

Öğrencilere, ‘Bol bol kitap okumayı unutmayın’’ tavsiyesinde bulunan Vali Doğan; “Bugün 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının ilk yarısını bitirmiş bulunuyoruz. Bütün yaptığımız çalışmaların temelinde sizler varsınız. Bizim dayanacağımız, güveneceğimiz, üzerinde çalışacağımız ve yatırım yapacağımız en büyük kaynağımız çocuklarımızdır. Sizleri ne kadar vatanını milletini seven, milli ve manevi değerlere sahip iyi donanımlı yetiştirebilirsek inşallah ülkemiz de o kadar müreffeh, o kadar gelişmiş, o kadar başarılı olacak ve bugünün kat be kat üstüne çıkmış olacaktır. Öğrencilerimizin bu 15 günlük süre zarfında iyi dinlenerek moral ve motivasyonlarını kaybetmemelerini ve tatilini verimli bir şekilde geçirmelerini diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın