Sporda ‘Yükseliş’in göstergesi!

Hem akademik eğitimdeki, hem de sportif alandaki başarısıyla her alanda örnek bir alt yapı oluşturan Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen, okulun ismini sporda da yükselişe taşıyan öğrencileriyle buluştu.

Üysen, Türkiye Yelken Federasyonu(TYF) Laser 4.7 Milli Takım Aday Kampı’na davet edilen sporcuları İrem Sütlü’nün ardından İskenderun Yükseliş Voleybol Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı ile biraraya geldi.

2019 yılı içerisinde yapılan TYF Federasyon Kupası ile TYF Türkiye Şampiyonası 4.7 Laser Yelken Yarışları’nda elde ettiği başarısıyla, 19-24 Ocak 2020 tarihleri arasında Çeşme-İzmir’de gerçekleşecek olan Milli Takım Aday Kampı’na davet edilen İrem Sütlü’yü yelken yarışlarındaki başarısından dolayı tebrik eden Nuri Üysen, başarılarının devamını diledi.

2020 yılında Dünya ve Avrupa Yelken şampiyonalarında ülkemizi temsil edecek olan Türk Milli takımının alt yapısını oluşturacak kampa katılacak İrem Sütlü ve tüm sporcularıyla gurur duyduğunu ifade eden Üysen, önceliklerinin bilimle birlikte sporu da benimsemiş bireyleri topluma kazandırmak olduğunu söyledi.

Sportif başarıların arttırılması noktasında sporcularına her türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını belirten Üysen, bütün spor dallarında başarıya ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Bir cevap yazın