İskenderun ve Arsuz kardeşliği

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile birlikte Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen yarıyıl karne törenine katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuzlu öğrencilerin de tatil sevincini ikiye katladı.  Öğrencilere dağıtılmak üzere yaklaşık 15.000 adet lunapark biletini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim eden Başkan Tosyalı, karne töreninde, ayrıca Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinden dereceyle dönen öğrencileri de tebrik etmeyi ihmal etmedi.


Arsuz Belediye Başkan Vekili Mustafa Gökpınar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Karakaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez’in de eşlik ettiği ziyarette, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun’da tüm öğrencilere dağıtılan lunapark biletlerinden, Arsuz’u da ayırmayarak sürpriz bir şekilde öğrencilere lunapark bileti hediye eden Başkan Tosyalı’ya teşekkür etti.

Antalya ve İstanbul’da düzenlenen uluslararası yarışmalarda birincilik ve ikincilik ödülü alan öğrencilerin yarışmada yaptıkları yemeklerin sunumlarını protokol ve misafirlere de yaptığı karne töreninde, ilçe protokolü gençlerin ve aşçı adaylarının çalışmalarını tebrik ederken, yönlendirici öneriler ve eleştirilerini de dile getirdi.

Kitap okumayı ihmal etmeyin!

Program sonunda birinci yarı yıl içerisinde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödüller takdim edildikten sonra, Kaymakam Sarı ve beraberindeki ilçe protokolü Hacı Ahmetli Mahallesi İlk ve Orta Okullarındaki törene katılarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyet, öğrencilerle sohbet ederek, ikinci yarıyıla dair tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilere, bol bol oyun oynayıp dinlenirken kitap okumayı ihmal etmemelerini söyleyen Kaymakam Sarı, düşük notlar için üzülmemelerini, ikinci dönem telafi edebileceklerini belirterek, herkesin hedefini yüksek tutmasını istedi ve kendilerini en iyi yerlerde görmek istediklerini ifade etti.

Bir cevap yazın