AÖF Hatay Bürosu Duyurusu

Açık Öğretim Fakültesi Hatay Bürosu’ndan yapılan açıklamada, uzaktan eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programları başvurularının başladığı bildirildi. AÖF Hatay Şube Müdürü Mehmet Ali Bilgin imzasıyla yapılan duyuruda,
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programları ile Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programları için 2019-2020 öğretim yılı bahar dönemi başvuruların 2 Ocak’ta başladığı ve 22 Ocak tarihinde sona ereceği kaydedildi.

Başvuru koşulları ve diğer bilgilendirmeler ise şöyle sıralandı:
“Bir programdan lisans derecesiyle mezun olmak… Lisans diploması genel not ortalamasının dörtlük sistemde 2.00 veya üzeri, yüzlük sistemde 50 veya üzeri olması… Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına başvurularda, Yabancı Dil ve ALES puanı aranmaz.
Detaylı bilgileri, Anadolu Üniversitesi web sitesinde ‘2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Program Başvuruları’ başlıklı duyuruda bulabilirsiniz. Açıköğretim Lisans Programları mezunları, Tezsiz Yüksek Lisans Programları ile öğrenimlerine devam edebilirler. Kayıt, ders ve sınavlar, uzaktan eğitim-öğretim yoluyla yürütülmektedir. Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları ile ilgili tüm bilgilere, tezsizyl.anadolu.edu.tr adresinden erişebilirsiniz.”

Bir cevap yazın