Liseler filede kapıştı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Liselerarası Voleybol Hatay final müsabakalarında 3. ve 4.lük maçları Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü İskenderun Kapalı Spor Salonunda oynandı.

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ve Hatay Okul Sporları İl Temsilciliğinin faaliyet takviminde yer alan Okul Sporları Liselerarası Voleybol 3. ve 4.’lük müsabakalarında sonunda hem kızlar, hem erkeklerde derece elde eden takımlar kupalarını aldı.

Erkeklerde Erzin Bahri Çelen Anadolu Lisesi Üçüncü

Okul Sporları Liselerarası Voleybol turnuvasında erkeklerde 3. ve 4.’lük maçlarında Erzin Bahri Çelen Anadolu Lisesi rakibi Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni yenerek 3. oldu.  

Kızlarda İskenderun Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi Üçüncü

Okul Sporları Liselerarası Voleybol turnuvasında kızlarda 3. ve 4.’lük maçlarında ise İskenderun Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lise rakibi İskenderun Tosçelik Fen Lisesi’ni yenerek 3. oldu. 

Yapılan kıyasıya mücadelelerin sonunda madalya töreni gerçekleştirildi. Sporcuları ve öğretmenlerini tek tek kutlayan Gençlik ve Spor İskenderun İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, kupa ve madalyaları takdim etti.

Bir cevap yazın