Asıl ‘Survivor’ İskenderun’da

İskenderun Gençlik Merkezi, yarıyıl tatili öncesi sosyal uyum kapsamında düzenlediği ‘Survivor Parkur’ projesiyle hem öğrencilere hem de öğretmenlere unutulmaz bir gün yaşattı.

Gençlik Merkezi’nin Spor Salonu’nda iki günde dokuz okul ağırlayan İskenderun Gençlik Merkezi, Survivor Parkuru olarak adlandırılan oyun alanında öğrencileri hem yarıştırdı, hem eğlendirdi, hem de değerler eğitimi konusunda bilgilendirdi.

Bol aktiviteli, kolay ve eğlenceli oyun parkurunun öğrencileri hareketli yaşama da teşvik ettiğini söyleyen İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Survivor Parkurumuz yıllardır kurduğumuz bir parkur olmakla birlikte artık yepyeni malzemelerimizle çok daha eğlenceli ve güvenli bir oyun alanına dönüştü. Bu güzel imkânlardan olabildiğince çok çocuk faydalansın diye iki gün boyunca parkuru spor salonumuza kurduk ve öğrencilerimiz bir hayli memnun kaldı. Onlara hem eğlenceli bir yarışma ortamının tadını almalarını hem de oyunu kurallarına göre adil bir şekilde oynamaları için doğru çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum, umarım bu çalışmalarımız yerini bulur ve çocuklarımız Merkezimizde öğrendiklerini hayatlarında da uygulayabilirler. Gençlik Merkezi ekibime ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın