Gültepe’de halk toplantısı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında, Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı Gültepe Mahallesi’ndeki 23 Nisan Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleşti.

Devlet okullarının genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında fikir alışverişi yapılan

Kaymakam Yönden başkanlığındaki toplantıya; Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz ile civardaki diğer okulların idarecileri, okul aile birliği üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Yönden, toplantı öncesinde okul binasını gezerek, okulun genel durumuna yönelik yaptığı incelemenin ardından okul idarecileri, okul aile birliği üyeleri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, sorun ve ihtiyaçlara yönelik detaylı bir istişare yaptı.

İlk olarak toplantıya ev sahipliği yapan 23 Nisan Ortaokulu Müdürü tarafından okulun genel durumu hakkında bilgi aktarımı yapılmasının ardından civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri ile okulların fiziki yapısı, güvenliği, temizlik ve hijyen koşulları başta olmak üzere, ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servisleri işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğretmen, öğrenci ve veliler arası iletişim v. b. konularda detaylı bir istişare yapıldı.

Bir cevap yazın