Gelişim ‘Emin’ adımlarla ilerliyor!

Özel Palmiye Hastanesi’ni bünyesine dâhil ederek, sağlık sektöründe büyümeye ve gelişmeye devam eden İskenderun Gelişim Hastanesi’nin yeni başhekimi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan oldu.

Bölgenin sevilen çocuk doktorlarından, güleryüzü ve başarılı iletişimi ile çocukların yanısıra ailelerin de memnuniyetini kazanan Turhan’ın başhekimliğini duyuran Özel Gelişim Hastanesi’nin açıklamasında, “ İskenderun Gelişim Hastanesi Ailesi olarak, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan’a Başhekimlik görevinde başarılar dileriz” denildi.

Emin Turhan kimdir?

1975 yılında İskenderun’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladıktan sonra Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Daha sonra aynı üniversitede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda ihtisasını tamamladıktan sonra, devlet hastanesi yükümlülüğü kapsamında Batman’ın Gercüş İlçesi’nde 1 yıl mecburi hizmetini yaptı. Evli ve bir çocuk babası olan Uzm. Dr. Emin Turhan’ın Sağlık Bakanlığı; Çocuklarda İleri Yaşam Desteği (ÇİYAD) Eğitim ve Eğitmenlik sertifikası bulunmaktadır. Halen Gelişim Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Bir cevap yazın