Bu turnuvada kaybeden yok..

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından tertip edilen Sosyal Uyum Futbol Turnuvası Kupa Töreni’ne katıldı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından tertip edilen Sosyal Uyum Futbol Turnuvası Kupa Töreni’ne katıldı.

Gençlik Merkezi sahasında gerçekleştirilen programda; İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Uluslararası Göç Örgütü (İOM) işbirliğiyle “Pas Uyum” adı altında hayata geçirilen sosyal uyum futbol turnuvasının final müsabakası gerçekleştirilerek, dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

“Pas Uyum” Sosyal Uyum Futbol Turnuvasına; Hoşgörü, Kardeşlik, Barış, Saygı, Birlik, Uyum, Dostluk ve İyilik isimlerini taşıyan 8 ayrı takım katılırken, turnuvada Saygı Takımı 1’inci, Birlik Takımı 2′ nci, Uyum Takımı 3′ üncü ve Kardeşlik Takımı ise 4’ncü oldu.

Yaklaşık 2 ay öncesi Gençlik Merkezi’nin Halı sahasında İOM yetkilileri ve gençlerle bir araya gelerek, ilk pası atmasıyla futbol turnuvasına start veren Kaymakam İskender Yönden, bugün de dereceye giren takımlar ve sporcularını tebrik ederek, kupa ve madalyalarını takdim etti.

Törene, Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Uluslararası Göç Örgütü (İOM) Hatay Ofisi Müdürü Aws Ezzi, Hükümet İrtibat Koordinatörü Cemil Carcar, Proje Sorumlusu Khail Omarshah, Ulusal Proje Sorumlusu Muratcan Apaydın, Gezici Psikososyal Destek Ekibi Takım Lideri Cafer Yüksek, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin katıldı.

Bir cevap yazın