Bakan Selçuk’tan gece yarısı İskenderun’a sürpriz ziyaret

Bir dizi ziyaret ve program için Hatay’a gelen Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, geceyi İskenderun’da geçirecek. Gece geç saatlerde İskenderun’a gelen Bakan Selçuk’u Hatay Valisi Rahmi Doğan, Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan karşıladı.

 İskenderun’un muhteşem sahilinde kısa bir gezinti yapan Bakan Selçuk ve beraberindeki heyet daha sonra, İskenderun Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde eğitim camiası ve İskenderunluların hizmetine açılan Belediye Sosyal Tesisi-Öğretmen Evi’ne geçti.

Bakan Selçuk’a proje ve Öğretmen Evi hakkında bilgiler veren Başkan Tosyalı, daha sonra sahil şeridinde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Kısa gezintinin ardından Bakan Selçuk, dinlenmek üzere konaklayacağı otele geçti.

Bakan Selçuk, Pazar sabahı bölge milletvekilleri, hayırseverler, iş insanları ve STK  kuruluşları ile yapacağı toplantının ardından, Antakya’ya geçerek Hatay Valiliği’ni ziyaret ettikten sonra, Ak Parti Hatay İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek.

Bir cevap yazın