Güzel yürekli insanların, güzel buluşması

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, düzenli olarak her ay bir mahallede düzenlediği ‘Halkla buluşma ve istişare’ toplantısını Arpaderesi Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Mahalle halkı ile sohbet ederek, sorunları dinleyen ve yapılabilecekler üzerinde istişarelerde bulunan Kaymakam Sarı, daha sonra Arpaderesi Ortaokulu ile Halk Eğitim Merkezinin açmış olduğu kurslarda eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı başkanlığında düzenlenen halk buluşmasına, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Karakaş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirdelen, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Yılmaz, Tapu Müdürü Ayhan Dural, Milli Eğitim Şube Müdürü Çetin Çıngı, Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşe Sümer, Sağlık Müdürlüğü Personel Şefi Soner Eroğlu, Apaderesi Muhtarı Ayhan Kuş, azalar ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyet, mahallede devam eden yatırımlar ve sorunlar hakkında Arpaderesi Mahalle Muhtarı Ayhan Kuş ve mahalle halkından bilgiler aldı.

Mahallenin elektrik sorunu, sulama suyu sorunu, hanımların ve çiftçilerin sorunları ile ilgili dile getirilen taleplerin takipçisi olacaklarını ifade eden Kaymakam Sarı, toplantıya gösterilen hassasiyet ve katılımdan dolayı mahalle halkına teşekkür etti.

Daha sonra Arpaderesi Orta Okulunu ziyaret eden Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve beraberindeki heyet, okul idaresinden okulun durumuyla ilgili bilgi aldı ve sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet etti.

Mahalledeki Halk Eğitim Merkezi kurslarını da ziyaret eden Kaymakam Sarı, kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru el işlerini de inceleme fırsatı buldu.

Bir cevap yazın