ALİKEV’den geleceğe en güzel ‘MİRAS’

Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV)’nın her yıl bir tema ile hazırladığı  ve geçtiğimiz yıllarda  ‘Gezi, Barış, Umut’ temaları ile oldukça dikkat çeken yeni yıl ajandalarının bu yılki teması “MİRAS” oldu.

Doğa ve tarih farkındalığı yaratmasının yanında öğrencilere burs sağlamak amacıyla satışa sunulacak ajandaların bu yılki muhteşem içeriğine doğa mücadelesi veren Zülfü Livaneli, İrfan Değirmenci, Sunay Akın, Ayşen Şahin, Sevinç Erbulak, Murat Çelikkan, Ercan Kesal, Semih Çelenk, Cahit Berkay, Mehveş Evin, Zeynep Altıok Akatlı, Deniz Türkali katkı sağlarken, önsözünü Can Kartoğlu kaleme aldı. Ajandanın illüstrasyonları Ekin Başak Akgül’e, kapağı ise Gökçe Cantürk’e ait.

ALİKEV’in sitesinde satışa sunulan MİRAS Ajandası ile ilgili şu sözler dikkat çekiyor:

2020 ALİKEV ajandaları çınar ağaçlarına dönüşecek

Yeni yıla sayılı günler kala, hem bütün bir yıl ALİKEV’le birlikte olabilmeniz hem de yeni yılda sevdiklerinize hediye edebilmeniz için 2020 ajandamızı hazırladık.

Bu yılki temamız ‘miras’.

“12 yazar ve sanatçımızın yazdığı her satır, doğa ve tarih talanlarını unutmamanız ve artık doğanın tek bir dalına, tarihin tek bir izine zarar gelmemesi için. Geç kalmamak için!

İnanın dostlar; bir gün bir ajanda, bir çınar ağacı olur.

Beş bin ajanda, beş bin çınar ağacı… Adında 19 yaşında bir fidan taşıyan Vakfımızdan aldığınız her Miras ajandası ile ekeceğiniz çınar ağaçları ülkeye miras kalır!”

ALİKEV 2020 Miras Ajandasının, arşivinizin en özel kısmında yer almasını istiyorsanız sipariş için: https://www.duslerindeozgurdunya.com/urun/miras-ajandasi

Bir cevap yazın