Arsuz’un geleceğine atılan imza

Hatay’ı spor kenti yapma yolunda emin adımlar atan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş,  Arsuz’a bağlı Nardüzü Mahallesi’nde önümüzdeki yıl yapımı tamamlanacak olan TFF standartlarındaki HBB Tenis Kompleksi’nin açılışını dünya turnuvası ile yapacaklarını duyurdu.

Uluslararası Tenis Federasyonu(ITF) tarafından düzenlenen Bayanlar Dünya Tenis Turu(ITF Women’s World Tenis Tour)’nun Arsuz’da yapılması için protokolü imzalayan Başkan Savaş, Hatay için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

HBB Arsuz Bölge Koordinatörü Edip Kaynar, HBB Tenis Antrenörü Mehmet Doğan ve Uluslararası Tenis Federasyonu temsilcilerinin katıldığı imza töreninde müjdeyi veren Başkan Savaş, “2020 yılı içerisinde Karaağaç bölgesinde yapımını tamamlayacağımız HBB Tenis Kompleksinin açılışını Türkiye’nin en büyük tenis organizasyonu ile yapacağız. Protokolünü imzaladığımız “ITF Women’s World Tenis Tour” organizasyonu ülkemize ve Hatay’ımıza ve Arsuz’umuza hayırlı olsun” dedi.

21 dönüm arazi üzerinde Nardüzü Futbol Sahası’nın tribünlü futbol sahası olarak revize edilerek birleştirileceği HBB Tenis Kompleksi’nde 1 tanesi merkez kort olmak üzere toplamda 8 adet tenis kortu ve uluslararası tenis turnuvalarının düzenlenebileceği kapasitede 1 tesis inşa edilecek.

Bir cevap yazın