Genç avukatların hukuk dayanışmasına alkış

İstanbul Barosu’na kayıtlı Av. Merve Gül Durgun ve Av. Mert Cesur başarılı kariyerlerini ortak açtıkları hukuk bürosunda birleştirdi. İstanbul Mecidiyeköy’de açılışı yapılan ‘Cesur – Durgun Hukuk Bürosu’, yargı camiasının yanında çok özel insanları da biraraya getirdi.

Çok sade ve sıcak bir ortamda yapılan açılış töreninde genç avukatların heyecanları dikkat çekti. Konuklarıyla tek tek ilgilenen genç avukatlar, örnek bir güçbirliğine de imza attı.

Hâkimler ve Savcular Yüksek Kurulu’nun önemli isimlerinden ve şu an Yargıtay Üyesi olarak görev yapan Mehmet Durgun’un kızı olan Merve Gül Durgun’u yargı camiasının başarılı isimleri yalnız bırakmadı.

Hukuk bürosunun açılışına Hatay’dan katılanlar arasında İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yılmaz, işadamları Recep Atakaş, Necmi Asfuroğlu, Tevfik Öz, Nezih ve Sedat Zelluh ile Metin Yıldız da vardı.

Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve eşi de açılışa katılırken, siyaset ve kurum temsilcileri de genç hukukçuların yanında yer aldı.

Çalışkan ve dürüst kişiliklerinin yanında iyi birer hukukçu olarak yetişen Av. Merve Gül Durgun ve Av. Mert Cesur’un aileleri çocuklarının haklı gururunu açılışta bir kez daha yaşadılar.

Av. Merve Gül Durgun; İş hukuku, Ticaret Hukuku, Kişisel Verilerin Korunması Hukuku ve Aile Hukuku alanlarında başarılı bir hukukçu.

Av. Mert Cesur ise; Ticaret Hukuku, Spor Hukuku, Sigorta Hukuku ve İş Hukuku alanlarında dikkat çeken bir hukukçu.

Açılışa katılan davetliler; kariyerlerini ve hukuk bilgilerini ortak açtıkları hukuk bürosunda birleştiren Av. Merve Gül Durgun ile Av. Mert Cesur’a başarı dileklerini iletti.

Bir cevap yazın