Tosyalı, güvenlik korucularını ağırladı

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı ve Milli Savunma Bakan Müşaviri Ziya Sözen, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, İskenderun Güvenlik Korucuları Derneği Başkanı Musa Salık’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde, Ziya Sözen şehit ve gazi ailelerine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür ederken, faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, “Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Şehitlerimizden geriye kalan aileleri şehitlerimizin bizlere kıymetli emanetleridir. Vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim değerlerimiz ve vatanı vatan yapan ölümsüz sembollerimizdir. Bu kutsal vatan topraklarını bizlere armağan eden, milletimizin varlığının, birliğinin ve beraberliğinin ölümsüz sembolleri aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

Bir cevap yazın