Muhasebeciler, mükellefleri için eğitimde!

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler işbirliğiyle düzenlenen ‘Kişisel verilerin korunması kanunu’ konulu seminer yoğun ilgi gördü.

TÜRMOB Eğitmeni Serkan Sünmez’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Hasan Recai Genç’e Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Çalışma Ruhsatı belgesini takdim ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, oda olarak eğitimlerine aralıksız devam ettiklerini belirterek, “Bizlere bu imkanı sağladığı için İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine ayrıca teşekkür ediyoruz. Mesleğimizde mevzuatlarımız çok genişledi, her geçen gün yeni kanun ve veriler karışımıza çıkıyor. Bizler de bu kanunları öğrenmek ve dijital çağa ayak uydurmak zorundayız. Muhasebeciler olarak son günlerin en çok gündem konusu olan ve hepimizi çok yakından ilgilendiren kişisel verilerin korunması kanunu hakkında bilgilendirilmek üzere bugün buradayız” dedi.

Daha sonra söz alan Eğitmen Sünmez, katılımcılara Kişisel verilerin korunması kanunu ile ilgili son gelişmeleri, yükümlülükler ve yaptırımları, idari ve teknik tedbirler, veri sorumluları sicili, verbise kayıt süreci ile ilgili detaylı bilgiler verdi.
Seminerde İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve Başkan yardımcısı Leyla Eren günün anısına TÜRMOB Eğitmeni Serkan Sünmez’e plaket takdim etti.

Bir cevap yazın