Arsuz, yeşili seviyor

Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz Belediyesi, Uluçınar Orman İşletme Şefliği ve Arsuz Nüfus Müdürlüğü arasında “Yeşil Arsuz’u Seviyorum” kampanyası iş birliği protokolü imzalandı.

Arsuz’da yeni doğan, evlenen ve vefat eden kişiler anısına ilçenin yeşillendirilmesi ve ağaç sevgisinin aşılanması amacıyla düzenlenen protokole Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven imza attı.

Arsuz Kaymakamlığı’nda düzenlenen imza töreninde Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, ilçenin yeşille bütünleştiğini belirterek, “Daha yeşil bir Arsuz düşüncesi ile bu protokolü imzaladık. Bundan sonra Arsuz’da yeni doğan çocukların, evlenenlerin kendi adlarına bir ağacının olmasını istedik. Böylelikle hem kendi adına bir ağacı olur, hem de daha yeşil bir ilçeye sahip olabiliriz. Bu protokolün ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlçe genelinde çeşitli ağaç dikim kampanyaları düzenlediklerinin altını çizen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “Bütün kurumlarımızın işbirliğiyle, yeni doğanlar, evlenenler için, onlara bir belge vermek sureti ile fidanını alıp dikebilir. Fidan dikimini teşvik etmek, ağaç sevgisini aşılamak, insanları yeşille buluşturmak maksatlı, çok amaçlı bir projeyi hayata geçirmiş bulunuyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın