Gülüzar Doğan, şehit anneleriyle gönül bağı kurdu

Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın eşi Gülden Gülüzar Doğan, aziz vatanın birliği ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna şehadet mertebesine erişen şehitlerin annelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerine Kırıkhan’daki 15 Temmuz Şehidi Komiser Yardımcısı Gülşah Güler’in ailesiyle başlayan Doğan, daha sonra Şehit Polis Memuru Hurşut Uzel ile Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ali Çeker’in ailesini ziyaret etti.

Zaman zaman duygu dolu anlar yaşanan ziyaretlerde, şehit ailelerine yakın ilgi göstererek aile fertleri ile sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden Gülden Gülüzar Doğan, “Aziz vatan topraklarımızın üzerinde şanlı bayrağımız altında birlik, beraberlik ve huzur içerisinde hayatımızı sürdürüyorsak, bunları al bayrağı kefen bilen, namusu, şerefi, vatanı ve bayrağı uğuruna can veren aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Vatan onlara minnettardır. Onların geride bıraktığı, aileleri bizim en kıymetli emanetlerimizdir. Onların sevinci bizim sevincimiz, üzüntüleri bizim üzüntümüzdür. Canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın