Yılın son meclisine özel selfi

İskenderun Belediye Meclisi, bir önceki toplantıdan komisyona havale edilen tek gündem maddesiyle 2019 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. Fatih Tosyalı başkanlığında gerçekleşen toplantıda, İptal edilen İskenderun Kent Merkezi ve yakın çevresi İmar Planının Nazım İmar Planı doğrultusunda yeniden düzenlenerek yaklaşık 3.250 hektar alanda, 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planına ilişkin hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi ile ilgili imar komisyonu raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Yılın son meclis toplantısı olması dolayısıyla İskenderun’un tüm ihtiyaçlarını ortadan kaldırmak için çaba ve gayret gösteren meclis üyelerine teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Birlik ve beraberlik içerisinde kıymetli halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

2019 yılının son meclis toplantısı sonrası, Başkan Tosyalı, hatıra olarak meclis üyeleri, daire müdürleri ve basın mensupları ile birlikte selfi çekti.

Bir cevap yazın