Tosyalı Holding’in TANAP gururu!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, ana boru tedarikçisi olduğu Enerjinin İpek Yolu olarak bilinen ve Türkiye ile Azerbaycan’ın enerji alanındaki stratejik iş birliğinin en önemli projelerinden biri olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi(TANAP)’ın Avrupa bağlantısının açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye’de 20 il, 67 ilçe ve 600 köyden geçerek Avrupa’nın kapısına ulaşan 1850 km.’lik TANAP projesinde 485 km’lik taahhüdü yerine getirdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Tosyalı, asrın rüya olarak adlandırılan TANAP’ta ipi göğüsleyen ilk Türk üreticisi olmanın da haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Gerçekleşen uluslararası açılışla faaliyete başlayan ve Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyan dev projenin 485 km’sine imza atmaktan dolayı gururlu olduklarını ifade eden Fuat Tosyalı, “Tosyalı Holding grup şirketlerimizden Tosçelik Spiral Boru olarak 485 km’lik taahhüdümüzü yerine getirerek ana boru tedarikçisi olduğumuz TANAP – Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı’nın Avrupa’ya ulaşmasından gururluyuz. Ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Bir cevap yazın