Bu turnuva, çeliğin gücünü simgeledi!

Bölgemizde demir çelik sektörünün önemli şirketleri arasında yer alan MMK Metalurji’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen Birimlerarası Futbol Turnuvası, sporun etkin gücünü çelik üreticilerinin etkin gücü ile birleştirdi.

Birimler arasında motivasyonu, birlik ve beraberliği, kaynaşma ve dayanışmayı arttıran futbol turnuvasında Dörtyol Tesis Şampiyonu kıyasıya mücadelenin ardından belirlendi.  Çekişmeli mücadeleye sahne olan, dostluk ve centilmenlik içerisinde tamamlanan maçların sonunda zirveye adını yazdıran takım, MMK’yı zirveye taşıyan birimlerin yer aldığı Finans-Satış ve İnsan Kaynakları oldu.

Final maçında Liman Takımını 4-1’lik farkla yenerek şampiyonluğa imza atan Finans-Satış ve İnsan Kaynakları çalışanları, maç sonrası elde ettikleri zaferi doyasıya kutladı.

MMK Metalurji Birimlerarası Geleneksel Futbol Turnuvası’nın üçüncüsü ise kıyasıya geçen mücadelede rakibi Mekanik Bakımı 3-2 yenmeyi başaran Soğuk Haddehane takımı oldu.

Sportmenlik çerçevesinde oynayan karşılaşmada 17 golle fileleri havalandırmaya başaran Ahmet Beyaz, 2019 Yılının Gol Kral’ı ilan edilirken, turnuvada rekabetten ziyade çelik gibi güçlü dostluk bağlarının ön plana çıkması, MMK’nın başarısının ardında çalışanlarının gücünün olduğunun en güzel göstergesi oldu.

Turnuva sonunda MMK Metalurji Yönetimi, şampiyon takımın futbolcularına kupa ve madalyalarını törenle takdim etti.

Bir cevap yazın