Çocuklar şenlendi, İskenderun şenlendi!

İskenderun Belediyesi, arayıl tatilinin son gününde düzenlediği Çocuk Şenliği’nde öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

İskenderun Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü ile Türk Kızılayı İskenderun Şubesi işbirliğiyle Atatürk Anıt Alanı’nda gerçekleşen ve havanın da güzel olması dolayısıyla yoğun ilgi gören programda öğrenciler aileleri ile birlikte şenliğin keyfini doyasıya çıkardı.

Bebek emekleme yarışması, top sektirme, Dart, Bocce, dans gösterisi, yüz boyama, matrak oyunu, yavaş bisiklet sürme, ip atlamaya kadar birçok oyunla eğlencenin tadını yaşayan öğrencilere İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da eşlik etti.

İskenderun’un yöneticilerinin etrafında sevgi çemberi oluşturan çocukların mutluluğunun şenliğin amacına ulaştığını gözler önüne serdiğini söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İlçemizde her yönüyle devam eden çalışmaların yanında çocuklarımızın da mutlu olması hedefiyle durmadan çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocukların şenliğe olan ilgisinden dolayı çok mutlu olduk. Etkinlikler ile bizler da çocuklarımızın mutluluğuna şahit olduk. Belediye olarak sosyal ve kültürel etkinlerin yanında farklı çocuk dostu etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Türk Kızılayı tarafından hazırlanan kavurmaların vatandaşlara ikram edildiği şenlik, Gençlik Merkezi Etkinlikleri, Türk Kızılayı tarafından Uçurtma dağıtımı, Halk Eğitim Merkezi tarafından Ebru Çalışması, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Balon Dağıtımı ve belediye tarafından Rüzgâr Gülü dağıtımıyla devam etti.

Bir cevap yazın