‘Şampiyon’ olduğunu belgeledi

Filtre sektörüne yön veren yatırımlarıyla dikkat çeken Şampiyon Filtre’nin kurduğu Ar-Ge Merkezi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından filtre sektöründe ilk ve tek Ar-Ge merkezi olarak tescil edildi.

2018 yılı içerisinde tamamlanan 12 projesi ve 2019 yılında da yürütülen 15 aktif projesiyle ülke ekonomisine katkıda bulunmaya ve son tüketiciye İnovatif hizmetler sunmaya devam eden Şampiyon Filtre, sektöre yeni bir soluk getirecek olan Ar-Ge Merkezi Belgesi’ni Ankara’da düzenlenen ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da katılım sağladığı 7’nci Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge Merkezleri Ödül Töreni’nde aldı.

Ar-Ge Merkezi belgesini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın elinden alan Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz, AR-GE’ye ve teknolojiye yatırım yaparak ülke ekonomisine ve istihdama katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Türkiye’de filtre sektöründe verilen tek ödül olarak kayıtlara geçen belgeyi almaya hakkazandıkları için oldukça mutlu olduğunu söyleyen Selma Yılmaz, babası Şahap Yılmaz’dan devraldığı bayrağı daha yükseklere taşıyacaklarını belirtirken, başarıda emeği geçen bütün Şampiyon Filtre Ailesine da ayrıca teşekkür etti.

Bir cevap yazın