Hatayspor, liderlik ‘Savaş’ına bileniyor!

Lider Hatayspor, TFF 1. Lig’in 12. haftasında sahasında konuk edeceği İstanbulspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Osman Çalgın Tesisleri’nde teknik direktör Bayram Toysal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda salon çalışmasının ardından, ısınma kondisyon ve tek pas çalışması yapan futbolcuları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ziyaret ederek, moral verdi.

Neşeli ve hırslı geçen antrenmanda oyuncularına özel taktik veren Teknik Direktör Bayram Toysal’dan bilgiler alan Başkan Savaş, “Biz Hatay sevdalısıyız. Hatayspor gönüllülerinin mutlu olmasını istiyoruz. Bu sabırla, metanetle sevgiyle ve saygıyla olacak.  Sporseverlerimiz statları doldursunlar ve manevi açıdan kardeşlerinin yanlarında olsunlar. Başarı hepimizin başarısı ve bizler de Hatayspor’un başarısı için buradayız” diyerek, sporculardan galibiyet sözü aldı.

Milli takım için verilen arayı Ümraniye deplasmanından aldıkları 1 puanla lider olarak girmelerinden dolayı daha moralli ve motivasyonlu değerlendirdiklerini anlatan Toysal, “Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Bu süreçte futbolculara yapılan yüklemeler önem arz ediyor. Evimizde oynayacağımız İstanbulspor maçı her maç olduğu gibi bu maçta zor olacak. Genç oyuncularla kurulu ve birbirine uyumlu oynamaya çalışan bir takım. Aynı şekilde içerideki Adana Demirspor ve Altay maçlarındaki yediğimiz basit golleri, bu maçta yememeyi ve tarz pozisyonlara da müsaade etmememi düşünüyoruz. İnanıyorum ki diğer maçlara oranla bu maç daha pozitif, hırslı, istekli ve daha arzulu olacak. İnşallah güzel bir galibiyet alırız” dedi.

Takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını dile getiren Toysal, 24 Kasım Pazar günü Antakya Atatürk Stadı’nda konuk edecekleri İstanbulspor maçına bütün taraftarları davet etti.

Zorlu 90 dakikanın başlangıç düdüğünü, İzmir Bölgesi hakemlerinden Kutluhan Bilgiç çalacak.

Bir cevap yazın