Cumhurbaşkanı Erdoğan, İskenderun’a selam gönderdi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti Meclis Grup Toplantısı sonrası bir araya geldiği Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a İskenderunlular’ın selamını iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Tosyalı, İskenderun’a değer katacak projelerin hayata geçmesindeki desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da İskenderunlular’a selam gönderdi.

Grup toplantısı sonrası Ankara’da yoğun bir görüşme trafiğinde bulunan Başkan Tosyalı, Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tutaş’ı ziyaret ederek kentimizde ulaşımı rahatlatacak çalışmalar hakkında görüştü.

AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ile birlikte İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük ve Genel Müdür Yardımcısı Salih Yılmaz’ın ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u da ziyaret eden Başkan Tosyalı, halka hizmet noktasında kendilerine destek olan başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere, bakanlara ve milletvekillerine teşekkür etti.

Bir cevap yazın